Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Prachtmens

Dit is een bijzondere editie van het MAX Magazine, want het is een combinatie met het MAX Ledenblad. Bent u lid van MAX, maar heeft u (nog) geen abonnement op onze gids, dan hoeft u ons niet te bellen. U krijgt dit MAX Magazine gratis ter kennismaking; er zitten verder geen kosten of verplichtingen aan vast. Maar ik zou u natuurlijk wel graag verwelkomen als nieuwe abonnee.

We hebben daarvoor diverse mooie aanbiedingen. In het ledenblad kunt u allerlei nieuwtjes vinden over onze programma’s, activiteiten en mooie uitjes en reizen. Er staat ook een verslag in van het bijzonder aangename gesprek dat ik had met de sympathieke Erica Terpstra. Want ondanks wat de roddelpers schreef: onze verstandhouding was, is en blijft goed. We spraken elkaar in de prachtige entourage van het Kurhaus. Die ontmoeting aan zee gaf aanleiding om terug te kijken op zes fantastische seizoenen ‘Erica op Reis’ en de indrukwekkende en ontroerende ervaringen die zij op die verre bestemmingen opdeed. Wat kunnen contacten met andere culturen toch mooie levenslessen opleveren. U heeft nog twee mooie afleveringen te goed; ik kijk er met
u naar uit!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren