Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Westfriese Folklore

De Westfriese Folkloredagen op alle zomerse donderdagen in het centrum van Schagen beginnen rond koffietijd met een optocht van een bonte stoet van in klederdrachten gestoken figuranten, die met hun antieke paard en wagens en klassieke landbouwvoertuigen naar het centrum van de stad trekken.

Vanaf halftwaalf is er bij de Grote Kerk op het Marktplein van alles te doen. Volksdansdemonstraties en volop muziek. De streekmarkt staat garant voor veel reuring en gezelligheid. Op 17 augustus worden ook wedstrijden ringsteken gehouden.

Meer informatie op de website westfriesefolklore.nl.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren