Abonnementen service: 035 - 2019505

Een felicitatie waard!

Geweldig nieuws: de Pensioenfederatie roept de pensioensector op om vergeten pensioenen op verzoek alsnog uit te keren aan de erfgenamen.

Dit mooie resultaat is bereikt doordat de MAX Ombudsman dit onderwerp telkens opnieuw onder de aandacht heeft gebracht in onze tv-programma’s ‘Meldpunt!’ en ‘Hallo Nederland’ en natuurlijk in dit MAX Magazine. Er blijft voor miljoenen aan vergeten pensioenen op de plank liggen bij de pensioenfondsen. Het klopt natuurlijk van geen kanten als een pensioenfonds het pensioen, waarvoor altijd netjes premie is afgedragen, zelf houdt, in plaats van dit uit te keren aan de overblijvende partner of andere erfgenamen. Soms gaat het om flinke bedragen.

De MAX Ombudsman heeft al 2,5 ton aan vergeten pensioenen bij de erfgenamen weten te krijgen. Let op: u moet zelf in actie komen en het verzoek tot het alsnog uitkeren van een vergeten pensioen moet binnen vijf jaar na het overlijden van de pensioengerechtigde worden gedaan. Meer informatie stond in MAX Magazine 27 en in dit nummer op pagina 23. Fantastisch, Rogier de Haan en Ombudsman-collega’s. Zo zie je maar: de aanhouder wint!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren