Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

DDDDD

Wij hebben theedoeken van het merk ‘DDDDD’. De afkorting staat voor ‘De Doek Die Direct Droogt’.

Ik krijg vaak klachten van lezers die theedoeken kopen en het raar vinden dat het een tijd duurt voordat ze lekker drogen. Dat heb je vooral bij theedoeken waar goedkope draden en (donkere) verfstoffen in verwerkt zijn. Bij veel handdoeken doet zich hetzelfde euvel voor. Zet nieuwe theedoeken voor het eerste gebruik een paar uur in een emmer koud water met een scheut schoonmaakazijn.

Dit bevordert de wateropname van de theedoeken en door de azijn houdt de doek zijn kleur beter vast. U moet theedoeken nooit strijken, want dan strijk je de vezels plat en zal de doek minder water opnemen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren