Abonnementen service: 035 - 2019505

Steun het manifest

Het manifest ‘Waardig ouder worden’ krijgt een steeds breder draagvlak. ChristenUnie, SP, SGP, PVV, CDA, ouderenorganisatie KBO-PCOB, Omroep MAX, maatschappelijke organisaties en een groot aantal bekende Nederlanders staan achter de actiepunten om het welzijn en de kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren. We roepen andere politieke partijen en organisaties én individuen op om zich aan te sluiten bij het manifest.

Ook Hugo Borst en Carin Gaemers, die met een eigen manifest al eens aandacht vroegen voor de ouderenzorg, ondersteunen ‘Waardig ouder worden’. Wij vinden onder meer dat er een minister voor ouderenbeleid moet komen, een actieprogramma voor de herwaardering van ouderdom, meer ondersteuning voor mantelzorg en vrijwilligerswerk en huisbezoeken om eenzaamheid tegen te gaan. Overheid en samenleving hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om ouderen een betekenisvolle plek te geven in de maatschappij. Samen moeten we ons inzetten om ouderen een volwaardig leven te geven in plaats van een voltooid leven. Iedereen kan op waardigouderworden.nl
het manifest ondertekenen. Bent u het met me eens? Onderteken dan ook!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren