Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Sicilië, parel van de Middellandse Zee

Sicilië is meer dan een van de mooiere Italiaanse eilanden. De Parel van de Middellandse Zee wordt het wel genoemd, vanwege de rijke geschiedenis en alle monumentale sporen die de verschillende vroegere culturen hebben nagelaten.

De omgeving staat vol met oude olijfbomen, spectaculaire cactussen en uitbundige tropische bloemen. Het glooiend landschap gaat over in ruige bergen met als letterlijk hoogtepunt de Etna. Rust vinden de bezoekers in het noordwesten, met zijn goudblonde stranden en heerlijk helder zwemwater.

Meer bijzonderheden en reismogelijkheden zijn terug te vinden op de website dejongintra.nl 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren