Abonnementen service: 035 - 2019505

Moeilijk besluit

De presentatie van ons programma ‘Heel Holland Bakt’ zal komend seizoen weer in handen zijn van André van Duin. Martine Bijl heeft tot haar grote spijt moeten besluiten ook dit jaar ‘HHB’ niet te presenteren. Een moeilijk besluit, want het programma is haar dierbaar.

Weliswaar verbetert de gezondheid van Martine sinds haar hersenbloeding in september 2015 nog steeds. Maar dat gaat zoals zij zelf zegt “millimeter voor millimeter”. Ze is bang zestien lange, inspannende opnamedagen nog niet aan te kunnen. In de hoop dat Martine door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal André van Duin haar nog een seizoen vervangen. Hoezeer we Martine ook zullen missen, haar gezondheid staat natuurlijk voorop. We wensen haar vanuit MAX veel beterschap toe! ‘Heel Holland Bakt’ is in het najaar weer te zien op NPO 1. Evenals het programma ‘Smaakt naar meer’, dat André van Duin ook presenteert.

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren