Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Fijne overval

Onlangs werd ik compleet overvallen door Quinty Trustfull, die met een cameraploeg mijn MAX-kantoor kwam binnengestormd. Nu weet ik dat Quinty ambassadrice is van de Postcode Loterij, dus het begon me al een beetje te dagen. Toch werd ik volledig verrast door de cheque die zij tevoorschijn toverde en waar een bedrag van niet minder dan 500.000 euro op prijkte.

De helft van de omzet schenkt de Postcode Loterij jaarlijks aan goede doelen op het gebied van mens en natuur. Stichting MAX Maakt Mogelijk had al eens eerder een projectaanvraag ingediend bij de Postcode Loterij en nu vielen we dus in de prijzen! De stichting werkt aan het verbeteren van de leefomstandigheden van kwetsbare ouderen, met name in Oost-Europa. Met de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen we binnen twee jaar dertig aanleunwoningen voor ouderen in Moldavië bouwen. Veel ouderen wonen er in krotten, onder zeer slechte omstandigheden. Met dit geld willen we een woonvorm creëren, waar de ouderen verzorgd worden en waar het in de koude winters warm is. Hartelijk dank, Postcode Loterij! Aan dit soort overvallen werk ik ook in de toekomst graag mee!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren