Abonnementen service: 035 - 2019505

Formidabele vakvrouw

Floortje Dessing is door het mediavakblad ‘Broadcast Magazine’ uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar 2016. Volkomen terecht en het spijt me dat ik, door griep geveld, haar niet persoonlijk kon feliciteren met deze eervolle prijs, die ik zelf in 2014 mocht ontvangen.

Het is de kroon op het werk van deze bevlogen en allround programmamaakster, die haar reisprogramma’s niet alleen presenteert, maar ook regisseert, monteert en meedenkt over de inhoud en zich steeds sterker ontwikkelt als interviewer.
Eind vorig jaar won ze al de Televizierring. U kunt zich vast nog wel de ontroerende beelden van haar geëmotioneerde vader herinneren, fantastisch! Haar tweeluik ‘Terug naar Syrië’ vond ik zelf indrukwekkend mooi. Fijn dat nu weer een vrouw de prijs in handen heeft; na Cathy Spierenburg, Tina Nijkamp en Linda de Mol is Floortje de vierde Omroepvrouw van het jaar tussen 21 Omroepmannen.

Jan Slagter

directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren