Abonnementen service: 035 - 2019505

Uw mening telt!

In het volgende nummer van MAX Magazine kunt u een artikel lezen over pensioenen, dat geheel is gebaseerd op informatie uit het MAX Opinie Panel. Bij dit panel hebben zich al enkele duizenden MAX-leden en -lezers aangesloten. Van tijd tot tijd vragen wij de panelleden via e-mail naar hun mening over een bepaald onderwerp. Door het invullen van een laagdrempelige en compacte vragenlijst kunt u meepraten over de meest uiteenlopende, actuele en interessante onderwerpen. MAX gebruikt de antwoorden als ‘input’ voor diverse radio- en tv-programma’s (zoals ‘Hallo Nederland’, ‘Tijd voor MAX’, ‘Wekker-Wakker!’, ‘Meldpunt!’, ‘Hollandse Zaken’), maar dus ook voor het MAX Magazine.

De uitkomsten geven ons een goed beeld van de achterban; zo verneem ik ook wat u van onze programma’s en verenigingsactiviteiten vindt. Op die manier kunnen we nog beter inspelen op uw wensen en op maat nieuwe initiatieven ontwikkelen. Ik roep u op aan het MAX Opinie Panel mee te doen, want hoe meer deelnemers, met hoe meer gezag MAX de resultaten als de representatieve mening van ouderen kan presenteren. Sluit u aan, doe mee aan de maatschappelijke discussie en laat de stem van de 50-plusser horen. Uw mening telt! U kunt zich hier aanmelden

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren